Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Shopping Night 2017

september 30

Definitief programma volgt nog!

Vierde Shopping Night in de Helderse Binnenstad

De Shopping Night zaterdag 30 september van 18.00 tot 23.00 uur in de Helderse Binnenstad, een avond vol vertier met grandioze lasershow, muziek en artiesten.

De ondernemers in de Helderse Binnenstad gaan u verassen met aanbiedingen en attenties. Het wordt een groot feest welke u niet kan en mag missen!

Diverse artiesten zoals de zangeres ‘Grote Griet’, KoeLala, de Muzikale Matrozen en “Het Kleine Prinsesje” zullen de bezoekers van de Helderse Binnenstad entertainen.

Grote Griet
Nederland is nog steeds bekend om haar “tulips” en “wooden shoes”. Gelukkig maar, want alleen maar Nike gymschoenen en hamburgerrestaurants all over the world is ook eentonig. Frankrijk heeft de Eifeltoren, Italië de scheve toren van Pisa en Nederland heeft de grote monumentale verschijning GROTE GRIET.

shopping-night-2016

KoeLala
Vrolijk, gezellig, kolderiek. Dat zijn de kenmerken van deze bizarre maar vooral hilarische muzikale act. Hou je echt nog van mij Rocking Billy, Guus kom naar huus, Country Roads, Thank God I’m a Country Boy en vele vele andere geweldige meezingers. Heerlijk Nederlands- en Engelstalige evergreens die iedereen kent. De KoeBoy altijd in voor een kwinkslag, een treffende opmerking, maar vooral een passende noot.

De Muzikale Matrozenboot
Cas(anova) & Co(sy) zijn zo’n beetje de beste stuurlui aan lagerwal. Met hun boot de Casco varen ze van haven naar haven, van kroeg naar kroeg en van liefje naar liefje. Ze moeten dan wel roeien met de riemen die ze hebben, maar geen water is hen te diep en het glas altijd halfvol. Deze muzikale matrozen zingen overal waar de meisjes zijn en nog zeker dertig andere stoere zeemansliedjes in de kleinere cafés aan de haven. Daarnaast hebben ze een onuitputtelijk repertoire van romantische melodieën en (versier)serenades uit alle windstreken.

“Het Kleine Prinsesje”
Prinses Aguilera, Koninklijke Hoogheid Koning Waldemar de Ie & Hare Majesteit Koningin Christina. Animatie met 4 personages, waarvan 3 animatronic’s, die elektrisch en/of pneumatisch via software in hun bewegingen (hoofd, bovenlichaam en armen) worden aangestuurd.

Impressie van de Shopping Night 30 september 2016 gemaakt door Lokale Omroep Stichting Den Helder 

Gegevens

Datum:
september 30
Evenement Categorie:
Website:
http://www.hobdenhelder.nl/

Organisator

Den Helder Binnenstad
Telefoon:
06 25 121 002
E-mail:
info@hobdenhelder.nl
Website:
www.hobdenhelder.nl

Locatie

Helderse Binnenstad
Den Helder, + Google Maps
Website:
http://www.historischweekend.nl/
Spring naar werkbalk