Laden Evenementen

« Alle Evenementen

17 november 2018 – Intocht Sinterklaas en Sinterklaashuis

november 17 @ 10:30 - 16:00

INTOCHT SINTERKLAAS en  SINTERKLAASHUIS

Op 17 november 2018 komt Sinterklaas met 3 boten naar Den Helder, de Sint met zijn Pieten hebben een flinke reis afgelegd met alle cadeaus die zij hebben meegenomen uit Spanje.

Om 11.15 uur komt de Sint met de boot aan in het natte dok van Willemsoord en zal op het sluisdeurpodium welkom worden geheten door onze burgemeester Koen Schuiling,  de voorzitter van de Helderse Ondernemersvereniging Binnenstad Mark de Graaf en de Spreekstalmeester Ron Ippen.

De Sint en zijn Pieten hopen erop dat  heel veel kinderen hem ook komen verwelkomen en vele mooie tekeningen voor  hem zullen maken.

De Sint zal per koets om 12.30 uur  naar de binnenstad vertrekken, om vanuit het Sinterklaashuis alle kinderen te begroeten die  in de binnenstad  en Beatrixmarkt vertoeven, natuurlijk zullen de Pieten ook snoep uitdelen welke door vele kinderen zeer op prijs wordt gesteld.

Sinterklaas zal tevens op de zaterdag 25,  zondag 26 november,    zaterdag 2 december en zondag 3 december in het centrum rondwandelen om de vele  kinderen de hand te schudden en persoonlijke gesprekken met hen voeren.

Sinterklaashuis 2017

Het grote succes van afgelopen jaren “Het Sinterklaashuis”  krijgt ook weer een vervolg , de vele duizenden tekeningen,  daar gemaakt of gebracht  heeft de Sinterklaas zeer verrast en wordt door hem ook zeer op prijs gesteld. Het sinterklaashuis is nu in het oude VVV-kantoor aan de spoorstraat.

Openingstijden sinterklaashuis:  woensdag 22 en 29 november van 13 tot 17 uur, zaterdag 25 november en 2 december  van 12 tot 16 uur en op zondag 26 november en 3 december van 13 tot 17 uur.

Extra openingstijden Binnenstad ivm Sinterklaas: Koopzondag 26 november en extra op 3 december, maandagavond 4 december is er een extra koopavond.

Video impressie Sinterklaas intocht voorgaande jaren

 

Gegevens

Datum:
november 17
Tijd:
10:30 - 16:00
DutchEnglishGerman
Spring naar toolbar