Laden Evenementen

« Alle Evenementen

18 november 2017 – Intocht Sinterklaas

november 18 @ 10:30 - 16:00

INTOCHT SINTERKLAAS en  SINTERKLAASHUIS

Op 18 november komt Sinterklaas met 3 boten naar Den Helder, de Sint met zijn Pieten hebben een flinke reis afgelegd met alle cadeaus die zij hebben meegenomen uit Spanje.

Om 11.15 uur komt de Sint met de boot aan in het natte dok van Willemsoord en zal op het sluisdeurpodium welkom worden geheten door onze burgemeester Koen Schuiling,  de voorzitter van de Helderse Ondernemersvereniging Binnenstad Mark de Graaf en de Spreekstalmeester Ron Ippen.

De Sint en zijn Pieten hopen erop dat  heel veel kinderen hem ook komen verwelkomen en vele mooie tekeningen voor  hem zullen maken.

De Sint zal per koets om 12.30 uur  naar de binnenstad vertrekken, om vanuit het Sinterklaashuis alle kinderen te begroeten die  in de binnenstad  en Beatrixmarkt vertoeven, natuurlijk zullen de Pieten ook snoep uitdelen welke door vele kinderen zeer op prijs wordt gesteld.

Sinterklaas zal tevens op de zaterdag 25,  zondag 26 november,    zaterdag 2 december en zondag 3 december in het centrum rondwandelen om de vele  kinderen de hand te schudden en persoonlijke gesprekken met hen voeren.

Het grote succes van afgelopen jaren “Het Sinterklaashuis”  krijgt ook weer een vervolg , de vele duizenden tekeningen,  daar gemaakt of gebracht  heeft de Sinterklaas zeer verrast en wordt door hem ook zeer op prijs gesteld.

De kinderen kunnen op  woensdagen  22  ,  29 november , zaterdagen 18, 25 november, 2 december en zondagen 26 november , 3 december terecht in de Spoorstraat  waar het  “Het Huis van Wind” is gevestigd , van 13.00 tot 17.00 uur kunnen zij  hun enthousiasme  uitleven. 

Impressie Sinterklaas 2015

Video impressie Sinterklaas intocht voorgaande jaren

 

Gegevens

Datum:
november 18
Tijd:
10:30 - 16:00
Spring naar werkbalk