Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Feestweek “Stadshart op Koers” + Grote Boldermarkt vrijdagmarkt + Extra koopzondag 2 september

augustus 31 @ 12:00 - september 2 @ 21:00

FEESTWEEKEND “STADSHART OP KOERS” 31 AUGUSTUS + 1 EN 2 SEPTEMBER, 31/8 GROTE BOLDERMARKT VRIJDAGMARKT + 2/9 EXTRA KOOPZONDAG (NAAST DE REGULIERE KOOPZONDAG VAN 26 AUGUSTUS)

GROTE BOLDERMARKT IN CENTRUM VAN DEN HELDER
In het weekend van 31 augustus tot zondag 2 september is er ZO veel te doen in de Helderse Binnenstad. Optredens, artiesten en een echte Boldermarkt. De Helderse Binnenstad doet er echt alles aan om het de inwoners en gasten naar de zin te maken. Het complete programma van dit feestweekend kunt u nalezen via de website van de organisatie.

BOLDERMARKT VOLOP GEZELLIGHEID
Om de feestelijke onthulling van het bolderbeeld in het centrum extra aan te kleden is er ook een markt in het leven geroepen. De markt zal geopend zijn van 12:00-21:00 uur. Daarbij zijn de winkels ook nog eens allemaal open tot 21:00 uur. Zet deze datum alvast in uw agenda. Iedereen uit Den helder en omstreken is van harte uitgenodigd om dit feestelijke gebeuren bij te wonen. U komt toch ook?

KRAAM RESERVEREN
Wilt u een kraam boeken/reserveren op de Boldermarkt? Dat is mogelijk! Klik dan op deze link https://bit.ly/2MWyG38 om naar de reserveringen te gaan. Voor meer informatie hierover kunt u een e-mail sturen aan info@hobdenhelder.nl

2 SEPTEMBER EXTRA KOOPZONDAG
Zondag 2 september is het #koopzondag in de Helderse Binnenstad tijdens de feestweek Stadshart op Koers!
Er wordt van alles gedaan om het de jutters en de gasten naar de zin te maken. U komt toch ook gezellig shoppen in Den Helder?

WAT EEN SUCCES : “STADSHART OP KOERS”

De koers die de gemeente Den Helder heeft ingeslagen in 2018 is een supergroot succes, nu ook de Hofdame is uitgepakt  en een prachtige gevel te voorschijn is gekomen en de winkels in het vierde twartaal zullen worden ingevuld begint de metamorfose wel heel goed zichtbaar te worden. Dit gaan wij met z’n allen vieren op 31 augustus met de onthulling van de dubbele BOLDER op de kop van de Beatrixstraat en een middag /avondmarkt. Op 1 en 2 september groot spektakel met heel veel straattheater  en Nederlandse Topartiesten van om duidelijk te maken dat Den Helder heel veel mooier is geworden.

Overige informatie over het Stadshart op Koers Jubileumfeest

Feest in Den Helder: Stadshart op Koers!

10 jaar geleden startten Zeestad, Gemeente Den Helder en Woningstichting met het opknappen van de Helderse Binnenstad. We hebben mede dankzij u veel bereikt. Daarom vieren we op 31 augustus en 1 en 2 september het feest ‘Stadshart op Koers’: een vrij toegankelijk feest voor Den Helder in de binnenstad en op Willemsoord Den Helder!

Gevarieerd programma: 

Vrijdagavond 31 augustus
• Close Act spektakel op Willemsoord

Zaterdag 1 september
• parade door de binnenstad
• diverse activiteiten binnenstad
• vanaf 16.00 uur feestprogramma op Willemsoord

Zondag 2 september
• diverse activiteiten binnenstad
• vanaf 16.00 uur feestprogramma op Willemsoord

Klik hier voor de FB pagina van Stadshart op Koers

Gegevens

Begin:
augustus 31 @ 12:00
Einde:
september 2 @ 21:00
Evenement Categorie:
DutchEnglishGerman
Spring naar toolbar