Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

26 juni tot/met 28 augustus 2018 – Juttersmarkten

juni 26 @ 10:00 - augustus 28 @ 17:00

ELKE DINSDAG VAN 10 TOT 17 UUR
NOTEER DIT ALVAST IN JOUW AGENDA!

Direct na de koopzondag  op d e tweede dag van het historisch Weekend van 24 juni  begint de Juttersmarkt op iedere dinsdag  van 26 juni t/m 28 augustus in de Helderse Binnenstad.

De best verkopende braderie van de kop van Noord Holland  belooft weer een bruisend gebeuren te worden met veel bijzondere kramen.

Voor creativelingen heeft de HOB iedere week een aantal gratis kramen ter beschikking.

Kun je houtbewerken, rietvlechten, kaasmaken, breien, ansichtkaarten  maken , takelaars werkzaamheden uitvoeren , schilderen  of andere kunstvormen uitvoeren tijdens de markturen,    dan stelt de HOB een aantal  kramen  gratis ter beschikking voor  deze artiesten die hun creativiteit op de markt laten zien, natuurlijk mogen zij hun waren ook verkopen, maar het doen moet de hoofd act zijn. Ook voor een aantal boekenhandelaren zijn gratis kramen ter beschikking.

 In het stadspark  ter hoogte van het Julianaplein wordt iedere week tijdens de Juttersmarkten een Rommelmarkt georganiseerd, de kosten zijn € 10,00 per plek en je kunt hiervoor niet reserveren, er mogen op de rommel markten alleen tweedehands artikelen worden verkocht.

Voor de kinderrommelmarkt in de Wezenstraat en Californiestraat kunnen deelnemers van 6 t/m 15 jaar zich wel inschrijven. Ook hier mogen alleen tweedehands goederen worden verkocht. De standplaatsen zijn gratis en moeten voor 9 uur worden ingenomen en om de ouders te beschermen tegen heel  vroeg te moeten opstaan mogen de kinderen met hun begeleiders niet voor 8 uur komen.
Inschrijven viainfo@hobdenhelder.nl  

Wilt u een kraam boeken/reserveren op één van de juttersmarkten? Dat is mogelijk! Klik dan op onderstaande link

BOEK NU HIER UW MARKTEN!

BENT U HOB LID?
JA IK BEN HOB LID! BOEK DAN HIER UW MARKTEN!

Gegevens

Begin:
juni 26 @ 10:00
Einde:
augustus 28 @ 17:00
Evenement Categorie:
DutchEnglishGerman
Spring naar toolbar