Cultuur en Kunst

Marinemuseum

Marinemuseum

Het Marinemuseum in Den Helder is dé plek waar je de marine echt kunt beleven. Ontmoet zeehelden, aanschouw wapens en uniformen, leer over de ontwikkeling van techniek aan boord en ontdek de geschiedenis van de Rijkswerf. Dit delen:Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om op Google+ te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)

Lees meer
Reddingmuseum

Reddingmuseum

Het Reddingmuseum vertelt het verhaal over de geschiedenis van het Nederlandse reddingwezen op zee. Er is van alles te vinden wat met water en ‘overleven’ te maken heeft. In het museum staan o.a. de motorreddingboot Twenthe, motorstrandreddingboot Ubbo en roeireddingboot nr.15. Dit delen:Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om op Google+ te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)

Lees meer
Kunsthal 45

Kunsthal 45

Kunsthal 45 wil professionele beeldende kunst en het brede publiek in Den Helder meer met elkaar in contact brengen en professionele beeldende kunst onderling meer verbinden. Dit delen:Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om op Google+ te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)

Lees meer
Windkracht 13

Windkracht 13

Evenementengalerie Windkracht 13 is een galerie voor moderne kunst met wisselende exposities. Op de bovenverdieping een grote collectie keramiek, bronzen, glas en sieraden. Op aanvraag kunnen wij bedrijfsruimten inrichten met kunst. Dit delen:Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om op Google+ te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)

Lees meer
Richter Werkatelier

Richter Werkatelier

Richter Werkatelier biedt jonge kunstenaars uit Nederland en Europa een kans om hun werk te exposeren. Elke 6 weken kun je een nieuwe tentoonstelling in de galerie te vinden. Dit delen:Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om op Google+ te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)

Lees meer
Rob Scholte Museum

Rob Scholte Museum

Speciale tentoonstelling in de grote zaal: Intarsia versus Bamboo, volkskunst uit West en Oost. Dit delen:Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om op Google+ te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)

Lees meer
Helderse Binnenstad Agenda bijgewerkt t/m dec 2017

Helderse Binnenstad Agenda bijgewerkt t/m dec 2017

Agenda is bijgewerkt van de Helderse Binnenstad. Wil je weten wat er allemaal te doen is in de Helderse Binnenstad tot/met december 2017? Hierbij de update >> http://www.hobdenhelder.nl/agenda/  Dit delen:Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om op Google+ te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)

Lees meer
Nieuwe ‘kunst’ op ramen oude postkantoor

Nieuwe ‘kunst’ op ramen oude postkantoor

Den Helder – Het voormalige postkantoor ziet er sinds vandaag van buitenaf een stuk mooier uit. De mannen van de Zeeman Reclamegroep hebben de ramen voorzien van prachtige foto’s van Den Helder. De ‘visual’, zoals dat mooi heet, is ontworpen door Druktemaker Media. De nieuwe ‘kunst’ wordt alleen aangebracht aan de stationskant. Voorbijgangers keken donderdagochtend Dit delen:Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om op Google+ te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)

Lees meer
DutchEnglishGerman
Spring naar toolbar