31 augustus Grote Boldermarkt vrijdagmarkt + 2 september extra koopzondag (reguliere koopzondag 26 augustus)

31 augustus Grote Boldermarkt vrijdagmarkt + 2 september extra koopzondag (reguliere koopzondag 26 augustus)

FEESTWEEKEND “STADSHART OP KOERS” 31 AUGUSTUS + 1 EN 2 SEPTEMBER, 31/8 GROTE BOLDERMARKT VRIJDAGMARKT + 2 SEPTEMBER EXTRA KOOPZONDAG (NAAST DE REGULIERE KOOPZONDAG VAN 26 AUGUSTUS)

GROTE BOLDERMARKT IN CENTRUM VAN DEN HELDER
In het weekend van 31 augustus tot zondag 2 september is er ZO veel te doen in de Helderse Binnenstad. Optredens, artiesten en een echte Boldermarkt. De Helderse Binnenstad doet er echt alles aan om het de inwoners en gasten naar de zin te maken. Het complete programma van dit feestweekend kunt u nalezen via de website van de organisatie.

BOLDERMARKT VOLOP GEZELLIGHEID
Om de feestelijke onthulling van het bolderbeeld in het centrum extra aan te kleden is er ook een markt in het leven geroepen. De markt zal geopend zijn van 12:00-21:00 uur. Daarbij zijn de winkels ook nog eens allemaal open tot 21:00 uur. Zet deze datum alvast in uw agenda. Iedereen uit Den helder en omstreken is van harte uitgenodigd om dit feestelijke gebeuren bij te wonen. U komt toch ook?

KRAAM RESERVEREN
Wilt u een kraam boeken/reserveren op de Boldermarkt? Dat is mogelijk! Klik dan op deze link https://bit.ly/2MWyG38 om naar de reserveringen te gaan. Voor meer informatie hierover kunt u een e-mail sturen aan info@hobdenhelder.nl

2 SEPTEMBER EXTRA KOOPZONDAG (NAAST DE REGULIERE KOOPZONDAG VAN 26 AUGUSTUS)
Zondag 2 september is het #koopzondag in de Helderse Binnenstad tijdens de feestweek Stadshart op Koers!
Er wordt van alles gedaan om het de jutters en de gasten naar de zin te maken. U komt toch ook gezellig shoppen in Den Helder?

Alle informatie over Stadshart op koers via de FB pagina Stadshart op Koers

 

DutchEnglishGerman
Spring naar toolbar