Nieuwe ‘kunst’ op ramen oude postkantoor

Nieuwe ‘kunst’ op ramen oude postkantoor

Den Helder – Het voormalige postkantoor ziet er sinds vandaag van buitenaf een stuk mooier uit. De mannen van de Zeeman Reclamegroep hebben de ramen voorzien van prachtige foto’s van Den Helder. De ‘visual’, zoals dat mooi heet, is ontworpen door Druktemaker Media.

De nieuwe ‘kunst’ wordt alleen aangebracht aan de stationskant. Voorbijgangers keken donderdagochtend prettig verbaasd op. Na het opknappen van de gevels in de binnenstad, de vernieuwing in de Beatrixstraat, de 3D-kunst op de Keizersbrug en de Street Art op de gevel van de voormalige V&D alweer een stukje opvallend Den Helder dat er fraaier uitziet dan voorheen.

Bronvermelding Den Helder Actueel

Onderstaande foto’s ingezonden door Fred van Eck Fotografie

 

DutchEnglishGerman
%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar