31 juli 2018 – 6e Juttersmarkt: Mont Martre in het Helderse!

31 juli 2018 – 6e Juttersmarkt: Mont Martre in het Helderse!

MONT MARTRE IN HET HELDERSE

Naast de prachtige 3 D schilderingen op het voormalige V & D pand en  op de Keizersbrug tussen de prachtige Bieb en Beatrixstraat zal op 31 juli  de JUTTERSMARKT opgeluisterd worden door een aantal extra kunstenaars, leden van de Noorder Kunstkring komen hun artistieke prestaties laten zien en zij zullen  ook creatief actief zijn.

De kramen staan voor de uitgepakte Hofdame in de Beatrixstraat tussen Stadscafé Flow en Thai Restaurant Pwong Tong.

De zesde Juttersmarkt op rij  belooft  een groot succes te worden.

Deze zeer bekende Braderie bij bewoners en toeristen in Kop van Noord-Holland wordt dit jaar voor de 65ste keer gehouden, de eerste werd georganiseerd door de KSK welke  staat Keizerstraat – Spoorstraat – Koningstraat  winkeliersvereniging en is al die jaren een topmarkt.

JUTTERSMARKT ELKE DINSDAG VAN 10 TOT 17 UUR
NOTEER DIT ALVAST IN JOUW AGENDA!

DutchEnglishGerman
%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar