Tekening gevel V&D vordert & Street Art Challenge Jeugd

Tekening gevel V&D vordert & Street Art Challenge Jeugd

Niet te missen en iedereen blijft dan ook even staan kijken hoe de grafitti-artiest Leon Keer een enorme tekening aanbrengt op de 400 vierkante meter grote gevel van de vroegere V&D in de Beatrixstraat. “Knap, heel mooi, dit is echt een trekker”, zijn reacties die hoorbaar zijn. 

Vandaag, vrijdag 20 juli, zijn ook jongeren met tekeningen bezig, maar dan in de winkelruimte. In het kader van een Street Art Challenge wordt hun werk ter grootte van twee vierkante meter geëxposeerd., ook in de winkel.

Voor kinderen tot 12 jaar is er zaterdag 21 juli vanaf 11.00 uur gelegenheid om te krijten in het stadspark op het Julianaplein.
Voor meer informatie klik je op: Street Art Challenge voor de jeugd # Helderse Binnenstad

Bronvermelding LOS Den Helder

Hieronder een impressie van afgelopen week! (eigen foto’s)

 

DutchEnglishGerman
%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar