Eerste Juttersmarkt 26 juni is een groot succes

Eerste Juttersmarkt 26 juni is een groot succes

Een mooie aftrap met een gezellige drukte tijdens de eerste Juttersmarkt van het nieuwe seizoen!

Al  65 jaar is de Juttersmarkt in de zomer een grote toeristische trekker van jewelste, met leuke spannende , zeer verrassende kramen,  winkeliers en markthandelaren met goede aanbiedingen, waardoor het zeker de moeite  waard is om deze meermaals te bezoeken. De eerste markten dit jaar beloven een fantastisch seizoen. De KINDERROMMELMARKT ( met gratis plek voor kinderen van 6 t/m 15 jaar ) is in de Wezenstraat/ Californiestraat  en de ROMMELMARKT  voor ouderen is in het STADSPARK en zijn beide lokkers voor bezoekers die op een koopje uit zijn met een zeer klein prijsje.

Iedere dinsdag t/m 28 augustus kunt u hiervan profiteren in de Helderse Binnenstad.

 

DutchEnglishGerman
%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar