Reconstructie Polderweg is begonnen

Reconstructie Polderweg is begonnen

Den Helder – De reconstructie van de Polderweg is maandag 5 februari begonnen. Gedurende de werkzaamheden is de weg afgesloten voor doorgaand verkeer. Het gaat om het gedeelte tussen de rotonde bij de Watertoren en de Krugerstraat. Het werk duurt naar verwachting tot in juli.

Om de overlast voor omwonenden te beperken worden de werkzaamheden aan de Polderweg in vier fases uitgevoerd. Elke keer is een ander deel van de weg echt dicht voor auto’s van bewoners. Alle deuren langs de Polderweg blijven bereikbaar voor voetgangers.

Het verkeer wordt omgeleid. Borden wijzen de weg.

Bronvermelding Den Helder Actueel 6 februari 2018

Fasering van februari tot juni
De eerste fase in februari  is van  de Vijfsprong tot aan het parkeerterrein achter de Rabo Bank.
De tweede fase in maart is vanaf het parkeerterrein achter de Rabo Bank t/m  de Cronjéstraat.
De derde fase in april – mei is vanaf de Cronjéstraat  t/m de Krugerstraat / Prinshendriklaan.
De vierde fase is in juni het straatje tussen de Zusters en de Goede Ree.

Route
De route vanaf de N 250 is via de oostelijke kant  is rechtdoor langs de Binnenhaven – Zuidstraat – Weststraat – Kanaalweg  o.a. voor de  parkeerterreinen: Sluisdijk – Breewater –    Kroonpassage –  Prinshendriklaan  – Julianaplein –  Bernhardplein,  Konickhoek  ( Vomar ) en  Dekamarkt.

Voor de westelijke kant via Ravelijnsweg – Schoterweg – Kievietstraat – Parallelweg  naar de parkeerterreinen Gravenstraat , naast het oude postkantoor, tevens zijn via de fabrieksgracht de Sluisdijk en Breewater goed te bereiken

DutchEnglishGerman
%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar