De Zusters Wonen – Herinrichting Binnenstad

De Zusters Wonen – Herinrichting Binnenstad

“In De Zusters woont u op een unieke locatie in het bruisende stadshart van Den Helder met zee, winkels en het historische Willemsoord op een steenworp afstand”

Den Helder ontwikkelt zich tot één van Nederlands fraaiste maritieme steden. Een stad waar wonen, werken en ontspanning harmonieus samengaan. Met blikvangers als School7, de schouwburg op de Oude Rijkswerf en in de toekomst het eigentijdse, langgerekte stadspark dat zich uitstrekt van het station tot de Noordzeedijk. 

Een nieuw aangelegde Beatrixstraat, historische details en vernieuwde straataanzichten geven de stad haar allure van weleer terug. Als bewoner van De Zusters plukt u letterlijk de vruchten van deze bloeiperiode. 

Aannemingsbedrijf Dozy bv begint elke ochtend vroeg met de bouwwerkzaamheden aan www.dezusterswonen.nl. 
Meer informatie is verkrijgbaar bij Coltof Makelaardij & Partners.

 

DutchEnglishGerman
%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar