X-Mas Shopping Night 2017

X-Mas Shopping Night 2017

Op zaterdag 23 december is het X-mas Shopping Night! De winkels in de binnenstad van Den Helder zijn dan tot 22:00 uur geopend. Het wordt een gezellige avond vol sfeer en vermaak voor jong en oud! Om deze speciale koopavond te promoten, zijn vele enthousiaste winkeliers na sluitingstijd bij elkaar gekomen om een promotiefilmpje op te nemen bij oliebollenkraam Maasakkers. De opkomst was ontzettend groot. Dit filmpje wordt verspreid via websites en op social media. Het is o.a. te vinden op de Facebookpagina van Helderse Binnenstad dus deze kun je delen en promoten. De hoge opkomst geeft al aan dat er onder de ondernemers in de binnenstad veel animo is om er voor het publiek een hele leuke happening van te maken. Een uniek evenement op een unieke dag.

Zaterdag 23 december is het X-mass Shopping night! De winkels in de Helderse Binnenstad zijn dan geopend tot 22:00 uur. Het wordt een gezellige avond vol sfeer en vermaak voor jong en oud! Er zullen leuke straatacts te zien zijn door de hele stad, zoals het zingende en gitaarspelende rendier, een Dickenskoor van figurantengroep-Ouderwetz en vanaf 16:00 uur zal de Kerst Mini Express gaan rijden. Kinderen kunnen dan gratis opstappen in de Spoorstraat bij Avanti en na 17:30 uur ook bij Hoogenbosch Schoenen in de Beatrixstraat. Ook kun je een supergrote kerstbeer of de kerstman tegen het lijf lopen voor een leuk fotomoment. Exclusief op deze avond wordt er ook een leuk presentje op straat uitgedeeld aan het publiek. Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door de winkeliers van de binnenstad.

Promofilm 2

 

Promofilm 1

 

 

DutchEnglishGerman
%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar