Extra koopavond op zaterdag voor kerst

Extra koopavond op zaterdag voor kerst

De binnenstadswinkeliers willen met een extra koopavond op de zaterdag voor kerst mensen verleiden om hun kerstcadeaus niet op internet, maar ’gewoon’ in de eigen stad te kopen.

Het is de bedoeling om de extra koopavond aan te kleden met ’diverse acts’ en ’een kerstattractie’. Hoe dit er exact uit gaat zien, houden de initiatiefnemers nog even geheim. ,,We willen eerst onder de aandacht brengen dat we ’s avonds open gaan. Half december kunnen we meer vertellen over het programma’’, zegt Sylvain Wiersma, eigenaar van kledingzaak House of Indigo.

Hij maakte zich met een aantal andere ondernemers hard voor een koopavond in de binnenstad op 23 december, wat volgens hen ’uniek’ is in de Noordkop. ,,We zijn gewoon de deuren langsgegaan om winkeleigenaren te benaderen. Daar heeft veel tijd ingezeten, maar het resultaat is dat we ’s avonds open gaan en Den Helder leuke kerstactiviteiten bieden.’’ Bijna alle zaken die zijn benaderd, laten direct weten mee te willen doen. De winkeliers rekenen op toestemming van de gemeente voor de extra koopavond.

Bronvermelding Noordhollands Dagblad 16 november 2017

DutchEnglishGerman
%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar