18 november 2017 Intocht Snterklaas

18 november 2017 Intocht Snterklaas

INTOCHT SINTERKLAAS en  SINTERKLAASHUIS

Op zaterdag  18 november  komt Sinterklaas aan op Willemsoord in het natte dok. De sint komt met alle Zwarte Pieten op 4 boten en zal na aankomst op de kade door de burgemeester van Den Helder Koen Schuiling en de voorzitter van de Helderse Ondernemersvereniging Binnenstad Mark de Graaf welkom worden geheten op het Sluisdeur podium.

Niet alleen Sinterklaas met zijn Zwarte Pieten komen aan, maar de Sint heeft ook heel veel kadootjes meegenomen om aan alle lieve kinderen uit te delen  in Den Helder.

Na de aankomst gaat Sinterklaas in een koets  via de hoofdingang van Willemsoord – Spoorstraat Wezenstraat – Beatrixstraat – Keizerstraat – Spoorstraat naar het Sinterklaashuis.

Na de opening van het Sinterklaashuis gaat de Sint te voet  over de Beatrixmarkt – Beatrixstraat – Keizerstraat – Spoorstraat – Californiestraat – Wezenstraat – Kroonstraat om heel veel kinderen persoonlijk te begroeten.

Natuurlijk hebben de zwarte Pieten voor alle kinderen pepernoten meegenomen!

Sinterklaashuis 2017

Het grote succes van afgelopen jaren “Het Sinterklaashuis”  krijgt ook weer een vervolg , de vele duizenden tekeningen,  daar gemaakt of gebracht  heeft de Sinterklaas zeer verrast en wordt door hem ook zeer op prijs gesteld. Het sinterklaashuis is nu in het oude VVV-kantoor aan de spoorstraat.

Openingstijden sinterklaashuis:  woensdag 22 en 29 november van 13 tot 17 uur, zaterdag 25 november en 2 december  van 12 tot 16 uur en op zondag 26 november en 3 december van 13 tot 17 uur.

Extra koopzondagen en koopavond

Extra openingstijden Binnenstad ivm Sinterklaas: Koopzondag 26 november en extra op 3 december!

 

DutchEnglishGerman
%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar