Overvolle maar gezellige “spooky” drukte tijdens Halloween

Overvolle maar gezellige “spooky” drukte tijdens Halloween

Gisterenavond 26 oktober 2017 was de Helderse Binnenstad omgetoverd geheel in het teken van Halloween. Spooky muziek galmde door de straten en de griezeligste heksen en tovenaars dwaalden door de straten. Een gruwelfilm werd vertoond op een gebouw en kinderen konden marshmallows roosteren in de Beatrixstraat. In de Kerkstraat was de ingang van het zeer succesvolle griezelstraatje en werd overstelpt door het geluid van gillende kinderen die ook goed te horen was in de Kroonpassage. Ook genoten ze volop van het Tricks and Treats spel oftewel “Jouw snoep of jouw leven”. Kortom een succesvolle en gezellige avond voor jong en oud! 

Bekijk alle foto’s van deze avond op onze Facebookpagina Helderse Binnenstad

 

 

 

DutchEnglishGerman
%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar