Zondag 29 april 2018 – Oranjemarkt

Zondag 29 april 2018 – Oranjemarkt

Oranjemarkt zondag 29 april van 12:00 tot 17:00

Op de KOOPZONDAG 29 april 2018 houdt de HOB haar Jaarlijkse Oranjemarkt .
Op de Oranjemarkt zullen de  oranje  versierde kramen zullen een vrolijke aanblik geven in de vernieuwde Helderse Binnenstad

AFTER KONINGSDAGMARKT
Dit jaar (net als in 2017) is de AFTER KONINGSDAGMARKT  waar groot en klein de niet verkochte tweede hands spullen van de Koningsdag nogmaals kunnen proberen te verkopen.

GRATIS  KINDERROMMELMARKT t/m 15 jaar 
Voor de kinderen is een GRATIS KINDERROMMELMARKT  t/m 15 jaar in de Keizerstraat en Spoorstraat

GRATIS ROMMELMARKT
Voor de ouderen is er GRATIS ROMMELMARKT in de Beatrixstraat. Voor allen geldt, “Je kunt reserveren, dan ben je zeker van een mooie plek”, niet voor 8 uur komen en tot slot voor dat wat overblijft,  moet iedereen zijn eigen meegebrachte spullen weer mee naar huis nemen.

AMBULANTE HANDELAREN
Den Helder is geliefd onder de ambulante handelaren. Helderse consumenten zijn over het algemeen erg vriendelijk en kooplustig.
De handelaar die goed contact weet te maken met zijn klanten kan in Den Helder een aardige boterham verdienen. Het gemiddeld aantal kramen op deze markt bedraagt de laatste jaren zo’n 75 (incl. grondplaatsen) en groeit nog steeds.

Sterk punt van de markten in de Helderse binnenstad is dat er altijd thema’s aan worden gekoppeld. Ook dit jaar is het thema Mode. Op drie locaties, verdeeld door de stad, zetten de Helderse mode-detaillisten hun beste beentje voor. Het winkelend publiek wordt op deze manier alvast op de hoogte gebracht van de nieuwste modetrends.
Omdat de Oranjemarkt een dag voor Koningsdag valt maken we het extra gezellig met een Vrijmarkt voor particulieren. Voor hen een unieke kans om de vele Koningsmarkten van een dag later te ontlopen en hun tweede hands waren aan een groot publiek aan te bieden.

WEES ER SNEL BIJ MET RESERVEREN WANT VOL=VOL!

BOEK NU HIER UW MARKTEN!

BENT U HOB LID?
JA IK BEN HOB LID! BOEK DAN HIER UW MARKTEN!

9 Comments

Add Comment

DutchEnglishGerman
%d bloggers liken dit:
Spring naar werkbalk