Zondag 30 juli Springkussenfestival

Zondag 30 juli Springkussenfestival

Zondag 30 juli groot springkussen festival  in de helderse binnenstad

Tijdens de koopzondag van zondag a.s. kunnen de kinderen t/m 12 jaar heerlijk gratis springen op een variëteit van springkussens, voor de kleintjes staan springkussens zoals de Zeerover, Prinsessen, Aquarium, Klavertje, Western en Vliegtuig  in de Keizerstraat en Spoorstraat en voor de grotere kinderen staan de Happende Haai, de Boerderij en een heuse Stormbaan  in de Beatrixstraat.

De kinderen zijn onder eigen verantwoordelijkheid  van de ouders  op de springkussen en mogen niet met straatschoeisels springen , vanwege de hygiëne. Ook dienen de opmerkingen van de toezichthouders direct te worden opgevolgd dit  i.v.m de veiligheid.

Het belooft weer een groot feest te worden in de heldere binnenstad, waar het gratis parkeren is.

2017 persbericht 26 juli Springkussen festival

DutchEnglishGerman
%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar