Zesde Juttersmarkt 2017 a.s. 1 augustus

Zesde Juttersmarkt 2017 a.s. 1 augustus

Juttersmarkt
Juttersmarkt tot nu toe een groots succes. Veel nieuwe interessante markthandelaren met bijzondere artikelen die ook uitermate tevreden zijn over de opkomst en het aankoopgedrag van de vele consumenten die de Juttersmarkt frequenteren. Niet alleen de helderse inwoners komen met grote getalen maar ook vele binnen- en buitenlandse toeristen weten de Juttersmarkt heel goed te vinden.

De rommelmarkt in het Stadspark is ook een groot succes, de tweedehands goederen verwisselen snel van eigenaar. 

Kinderrommelmarkt
Voor de gratis kinderrommelmarkt (6 t/m 16 jaar) kunt u zich opgeven via de website www.binnenstaddenhelder.nl of via: info@hobdenhelder.nl.  De kinderen leren hier de waarde van het geld kennen en leren tevens te onderhandelen. Buiten het bijzonder gezellige gebeuren is het ook heel leerzaam.

 

 

DutchEnglishGerman
%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar