Gratis kramen tijdens de Oranjemarkt

Gratis kramen tijdens de Oranjemarkt

2017 persbericht oranjemarkt 30 april

 

GRATIS KRAMEN

 

De HOB stelt op 30 april tijdens de Oranjemarkt 20 kramen gratis ter beschikking aan kunstenaars en creatievelingen die ter plekke iets gaan maken, zoals: pottenbakken, schilderen, boekbinden, houtbewerken, allemandseindjes knopen, breien , borduren, figuurzagen, modelbouwen, beeldhouwen, muziek maken en tekenen enz.

De invulling en juiste locatie van de Kunst/Creakramen worden  zaterdag per e-mail aan de kandidaten gemeld.

Zondagmorgen worden zij voor 11 uur verwacht in de Helderse Binnenstad .

Zij kunnen zich aanmelden via: info@hobdenhelder.nl

Voor belangstellenden van de rommelmarkten op 30 april voor een gratis gereserveerde plaats ( geen kraam) in het winkelgebied van de helderse binnenstad, kunnen zich ook via hetzelfde e-mailadres opgeven.

DutchEnglishGerman
%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar