SINTERKLAASHUIS IN DE SPOORSTRAAT

SINTERKLAASHUIS IN DE SPOORSTRAAT

HALLO KINDEREN, SINTERKLAAS ZAL DIT JAAR OOK WEER LOGEREN IN HET SINTERKLAASHUIS IN DE SPOORSTRAAT (NAAST DE BART SMIT)

“Zeg, jij komt toch ook langs in mijn mooie huis in Den Helder? Wie weet…misschien laat ik je wel zien waar ik slaap en…waar de pakjes worden ingepakt! Weet je wat een goed idee is? Het huis nog wel wat schilderijtjes gebruiken. Maken jullie een mooie tekening? Dan hang ik die in mijn huis op!” aldus de Sint!
Wil je weten wanneer de Sint wakker is en niet slaapt? Jullie zijn welkom in het Sinterklaashuis tussen 12 tot 16 uur en de openingsdagen zijn 12/11, 16/11,19/11, 23/11, 26/11, 27/11,30/11, 3/12, 4/12.

De Sint verheugt zich er al op om alle kinderen te ontvangen in zijn huis.

DutchEnglishGerman
%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar