Shopping Night 2016

Shopping Night 2016

Vierde Shopping Night voor binnenstad Den Helder

De Shopping Night in Den helder is er weer! De winkeliers slaan hun handen wederom in elkaar en verzorgen voor de bezoekers een avond vol entertainment en vertier.

De vierde Shopping Night staat op de agenda voor 30 september 2016 van 18.00 tot 23 uur. De Helderse binnenstad komt helemaal weer tot leven met de Shopping Night. En dat wilt u toch ook niet missen. U komt toch ook even een kijkje nemen?

Veel winkeliers van de Helderse binnenstad hebben weer leuke aanbiedingen waar u als klant van profiteren kan. Er zijn ook leuke theater optredens van diverse artiesten met een schitterende lasershow en is muziek. Diverse artiesten zoals de zangeres ‘Grote Griet’, KoeLala, de Muzikale Matrozen en “Het Kleine Prinsesje” zullen u deze avond geheel entertainen.

Laat u verrassen en kom deze avond naar de Helderse binnenstad. De Helderse winkeliers zien u graag tegemoet!

De informatie kunt u vinden op wwww.denheldershoppingnight.nl.

Grote Griet
Nederland is nog steeds bekend om haar “tulips” en “wooden shoes”. Gelukkig maar, want alleen maar Nike gymschoenen en hamburgerrestaurants all over the world is ook eentonig. Frankrijk heeft de Eifeltoren, Italië de scheve toren van Pisa en Nederland heeft de grote monumentale verschijning GROTE GRIET.

shopping-night-2016

KoeLala
Vrolijk, gezellig, kolderiek. Dat zijn de kenmerken van deze bizarre maar vooral hilarische muzikale act. Hou je echt nog van mij Rocking Billy, Guus kom naar huus, Country Roads, Thank God I’m a Country Boy en vele vele andere geweldige meezingers. Heerlijk Nederlands- en Engelstalige evergreens die iedereen kent. De KoeBoy altijd in voor een kwinkslag, een treffende opmerking, maar vooral een passende noot.

De Muzikale Matrozenboot
Cas(anova) & Co(sy) zijn zo’n beetje de beste stuurlui aan lagerwal. Met hun boot de Casco varen ze van haven naar haven, van kroeg naar kroeg en van liefje naar liefje. Ze moeten dan wel roeien met de riemen die ze hebben, maar geen water is hen te diep en het glas altijd halfvol. Deze muzikale matrozen zingen overal waar de meisjes zijn en nog zeker dertig andere stoere zeemansliedjes in de kleinere cafés aan de haven. Daarnaast hebben ze een onuitputtelijk repertoire van romantische melodieën en (versier)serenades uit alle windstreken.

“Het Kleine Prinsesje”
Prinses Aguilera, Koninklijke Hoogheid Koning Waldemar de Ie & Hare Majesteit Koningin Christina. Animatie met 4 personages, waarvan 3 animatronic’s, die elektrisch en/of pneumatisch via software in hun bewegingen (hoofd, bovenlichaam en armen) worden aangestuurd.

DutchEnglishGerman
%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar