Afscheid Evert Gersen

Afscheid Evert Gersen

Op de laatste Juttersmarkt VAN 30 AUGUSTUS wordt Evert Gersen in het zonnetje gezet door de voorzitter van  de Helderse Ondernemersvereniging Binnenstad Mark de Graaf.

Evert heeft tientallen jaren een plek op de Juttersmarkt in genomen, in het begin verkocht hij blikopeners, maar met het veranderen van de blikken die nu met een lipje worden open getrokken was dat geen goede handel meer en ,  had hij een totaal andere branche gevonden  n.l. “ DE MEEST  UITGEBREIDE WORSTEN HANDELAAR VAN NEDERLAND”

20160830_153917De vele soorten worsten van Spanje,  Griekenland, Frankrijk, Italië en natuurlijk ook alle Nederlandse  en alle andere denkbare landen in Europa hebben een grote bijdrage geleverd aan het slagen van de nog altijd best verkopende markt van Noord- Holland ( volgens Evert Gersen ).

Met zijn immer opgeruimde karakter heeft hij een grote vaste klantenkring opgebouwd met vele vaste toeristen en Helderse inwoners, die hij als met een uitmuntende markthandelaar met een grap of duidelijke uitleg over zijn waren aan zich wist te binden.

De HOB ziet hem met node gaan en hoopt dat  een nieuwe markthandelaar met zijn kwaliteit en waren opstaat om deze lege plek in te nemen, hij zal door consumenten, collega’s en organisatie zeer gemist worden.

Het afscheidsfeest wordt opgeluisterd met het grote draaiorgel o.l.v. de meesterdraaier Wim Snoerwang, die hiermee een grote wens van Evert vervulde.

Hij ontving van  vele klanten, collega’s en de organisatie attenties en cadeaux

Wij sluiten met “EVERT BEDANKT”

20160830_154033

DutchEnglishGerman
%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar