12 juli eerste Kinderrommelmarkt van 2016 @ Juttersmarkt

12 juli eerste Kinderrommelmarkt van 2016 @ Juttersmarkt

Op 12 juli eerste Kinderrommelmarkt van 2016

Nu de scholen met  vakantie gaan kunnen de kinderen t/m 15 jaar hun spullen komen verkopen in de Helderse Binnenstad op de zeer succesvolle KINDERRROMMELMARKT in de Wezenstraat en Californiestraat tijdens de Juttersmarkten.

Dinsdag a.s. is de eerste en op 30 augustus is de laatste kinderrommelmarkt, je kunt iedere week komen verkopen en de grondplaatsen kosten niets. Het is handig om jezelf minimaal twee dagen van te voren op te geven voor een plek, dan heb je gegarandeerd een verkoopplaats van ongeveer 4 meter breed en 2 meter diep.

Opgeven via :  info@hobdenhelder.nl

Van groot belang is dat de kinderen niet voor 8 uur mogen komen en wel hun plek om 9 uur moeten hebben ingenomen.

De voorwaarden voor de kinderrommelmarkt staan op de website van de HOB. (www.hobdenhelder.nl)

Foto: Den Helder Actueel Archief

 

DutchEnglishGerman
%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar