Belevingsmonitor deelnemers

Belevingsmonitor deelnemers

De ondernemers van het Ravelijncenter en Binnenstad Den Helder willen u hartelijk bedanken voor uw medewerking aan de belevingsmonitor.

De belevingsmonitor is door u als inwoner uit Den Helder massaal ingevuld en onlangs gepresenteerd aan de ondernemers. Door de uitkomst uit de belevingsmonitor te delen aan de ondernemers maar ook de beleidsbeslissers is een goed beeld ontstaan hoe u als consument en bezoeker de binnenstad en het Ravelijncenter ervaart. Deze bevindingen zullen verder worden geanalyseerd en waar mogelijk (direct al) worden uitgevoerd. Natuurlijk is niet alles meteen mogelijk maar het afstemmen van bijvoorbeeld de gezamenlijke opening- en sluitingstijden, sanitaire voorzieningen ed. worden door u als winkelend publiek belangrijk ervaren. Ook zullen we verder gaan kijken hoe we meer sfeer kunnen realiseren in de winkelgebieden. Mogelijk zullen we in het najaar uw medewerking vragen om opnieuw de belevingsmonitor in te vullen. Wij kunnen dan toetsen of het huiswerk goed door ons is gedaan.

Dank u wel namens de Ondernemersverenigingen Helderse Binnenstad en Ravelijncenter

DutchEnglishGerman
%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar