Duizenden genieten van Dag van de Muziek

Duizenden genieten van Dag van de Muziek

Den Helder – Terwijl elders in het land geschuild moest worden voor regen en onweer, genoot Den Helder zaterdag onder een heerlijk zonnetje van de Dag van de Muziek. Duizenden bezoekers wisten de meer dan vijftienhonderd muzikanten, zangers en zangeressen te vinden. Met het gratis uitgedeelde programmaboekje in de hand was er voor iedereen wel iets van zijn/haar gading te vinden. Een greep uit de vele optredens.

In de Lutherse Kerk zong het keurig in blauw gestoken Christelijk mannenkoor Den Helder. Onder leiding van Alfred de Jong en Lea Paliczova’ op de piano werden de liederen meerstemmig in de goed gevulde kerk te gehore gebracht. Op Willemsoord werd het grote podium gereed gemaakt voor de orkesten. Om het publiek te vermaken stonden de Bloaspoepers vol enthousiasme te spelen en zingen. Ook de LOS was live aanwezig, met optredens van onder anderen de dames van Blitzz en het duo Marinus en Roel.

Lees meer op Den Helder Actueel

Foto Ad Bak

DutchEnglishGerman
%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar